Museum TwentseWelle

Zakelijke verhuur

Het museum in de oude textielfabriek leent zich ook uitstekend als bijzondere vergaderlocatie of voor een exclusief business-event. Op de 7e verdieping vergader je met een prachtig uitzicht over Roombeek. In de oude textielfabriek organiseren wij op maat bijvoorbeeld een walking diner voor 20-1000 personen. 

Vergaderarrangementen

Alle faciliteiten voor een goede vergadering zijn aanwezig en natuurlijk kan in overleg met museumrestaurant het Rozendaal de catering verzorgd worden.

Unieke locatie voor elk evenement

Een lezing, presentatie, receptie of (walking) diner in het museum? Alles is mogelijk. In de bijzondere omgeving van de oude textielfabriek waarin TwentseWelle gevestigd is kan een originele borrel of diner gegeven worden. Van 25 tot 1000 personen? Het is geen probleem! In overleg met museumrestaurant Het Rozendaal is bijna alles mogelijk.


Standaard vergaderarrangementen:


Vergaderarrangement TwentseWelle

1 Vergaderruimte voor 4 uur, incl. gebruik beamer/flipover/whiteboard. Ontvangst met koffie en krentenwegge. Koffie/thee/water onbeperkt op tafel. Prijs p.p. incl. entree museum € 23,00


Vergaderarrangement TwentseWelle compleet

1 Vergaderruimte voor 8 uur, incl. gebruik beamer/flipover/whiteboard. Ontvangst met koffie en krentenwegge. Koffie/thee/water/fris onbeperkt op tafel. Luxe lunch op locatie. Prijs p.p. incl. entree museum € 51,50


Vergaderarrangementen gelden vanaf minimaal 10 personen


Meer informatie of boekingen

Neem voor meer informatie of boekingen contact op met het museum, arrangementen@twentsewelle.nl