Museum TwentseWelle
TW Voor families en kinderen

Word jij onze museuminspecteur? 

Kom op bezoek in ons museum en geef je mening over wat je van ons museum vindt!  In 2016 is TwentseWelle beoordeeld als 'Kidsproof' museum door de museuminspecteurs! Dit jaar weer?

TW Voor families en kinderen

Festivals

In het museum worden rondom openingen festivals georganiseerd waarbij het bol staat van activiteiten. Ook samen met andere instellingen organiseert TwentseWelle tal van activiteiten. 

TW Voor families en kinderen

Meet-ups

Een meet-up is een activiteit die kinderen samenbrengt in het museum. We organiseren als museum zelf meet-ups, maar doen dat vooral ook in samenwerking met partners.

TW Voor families en kinderen

Ateliers voor kinderen

Het museum is een plek waar je de wereld ontdekt. In de weekenden en tijdens vakanties komen kinderen in TwentseWelle samen om in workshops hun eigen kijk op de wereld te ontdekken en om die vorm te g ...

TW Voor families en kinderen

Vier je kinderfeestje in TwentseWelle

Ben je binnenkort de jarige Job of Jet? Wil je iets creatiefs en avontuurlijks doen met je vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je feestje in museum TwentseWelle.

TW AGENDA

Doe-activiteiten in de Fabriek 

Iedere dag zijn er heel veel doe-activiteiten in de Fabriek van TwentseWelle. Hier kun je de meest bijzondere knutsels maken en natuurlijk mag je ze mee naar huis nemen.